Lis G, moderigtig tøj til pluspiger

Forfatter: Del:


Hos https://www.lisg.dk/ findes et væld af lækkert tøj til pluspiger. Uanset om man er på udkig efter et par nye jeans, en fin top, en varm vinterjakke eller noget lækkert lingeri, er https://www.lisg.dk/ stedet at kigge.

På webshoppen er som sagt et stort udvalg af forskellige designs, farver, og brands. Tag eksempelvis et kig på det lækre zoey tøj, som præsenterer et bredt udvalg af både bukser, smukke toppe, tunikaer og meget meget mere.

Fordelen ved at besøge https://www.lisg.dk/ er, at man i ro og mag kan sidde derhjemme og suge til sig af inspiration uden at skulle føle sig overvåget af en ekspedient, som selvfølgelig bare gerne vil hjælpe kunderne. Desuden kan tøjet sendes direkte hjem til kunden, så man ligeledes i ro og mag kan prøve tøjet under hjemmevante rammer. Lever tøjet ikke op til kundens forventninger, er der naturligvis fuld returnering med 14 dages fortrydelsesret på hvert køb.

Er man derimod mere til at se tøjet rigtigt, mærke stoffet og sågar prøve det rigtig på, inden man køber det, er man altid velkommen til at slå et smut forbi Lis G-butikken, som ligger i Kolding. Her står en stab af søde og dygtige medarbejdere klar til at hjælpe kunderne og give dem tips og vejledning i forhold til nyeste kvindemode. Butikken har åbent mandag til fredag fra 10:00-18:00 samt lørdag fra klokken 10:00-15:00. Er man ikke fra Kolding eller omegn kan man således lave en tur ud af det, og eksempelvis kombinere det med en weekendtur til Kolding.

Som en ekstra bonus for sine kunder tilbyder Lis G det, som kaldes et Lis G-kundekort. Her kan kunderne ansøge
om at få et Lis G kontokort, hvor ens køb først skal betales om 6 måneder; rente og afdragsfrit. Lis G Kundekort udstedes i samarbejde med Sparxpres, og i ansøgningsprocesen behandles ansøgningen ud fra gældende kreditvurderinger, som der normalt gøres ved låne- og kreditansøgninger.

Forrige artikel

Træt af grimme alger på taget? Så se her

Næste artikel

Nu behøver du ikke være fysisk til stede for at kunne lære

Du synes måske også om