Kvalitets hundefoder til gode priser

Forfatter: Del:

Som hundeejer er der meget, man skal være opmærksom på, når det gælder hundens sundhed og trivsel. Et af de absolut vigtigste punkter er helt sikkert hundens foder, som man bør sikre sig, er af bedste kvalitet. Her er der al mulig grund til at handle hos en seriøs forhandler, der besidder den nødvendige viden i forhold til ernæringsrigtig foder. Det kan man på www.porcani.dk/, hvor man blandt meget andet spændende til hunde forhandler lødigt kvalitetsfoder til såvel hvalpe som voksne hunde. Her kan man vælge foder fra et stort og velassorteret sortiment, hvor fokus i høj grad er på næringsværdien.

Menneskemad er ikke hundemad

At det er vigtigt at give sin hund foder, der er udviklet og fremstillet i forhold til dens behov, burde være indlysende. Desværre forholder det sig ikke sådan, at det er en selvfølge. Her skal det naturligvis understreges, at det, som man serverer for sin familie, ikke er det, som man bør servere for sin hund. Langtfra. Nogle mennesker vælger bevidst at købe billigt foder alene ud fra den forestilling, at i det store og hele indeholder det meste hundefoder nok det samme, og hvorfor så betale mere end man skal. Det er dog helt forkert.

Hav fokus på kvalitetsfoder

Hundefoder indeholder ikke nødvendigvis det samme, så her bør man vælge sin forhandler med omhu og sikre sig, at den foder, som vedkommende sælger, er kvalitetsfoder, der ene og alene er udviklet med hundens trivsel for øje. Det kan siges ganske kort: Hunden skal have den gode protein fra kød og fisk, som den har let ved at omsætte og et minimum af stivelse fra fx. kartofler, ris og hvede. Der skal dog stadig være en vis mængde sunde kostfibre i foderet, som bidrager til en sund fordøjelse. Det behøver ikke at være svært at sikre sig det, for det får man, når man handler hundemad hos en dygtig forhandler. Vil man gerne kræse lidt ekstra for sin hund, er det også her, at man kan købe godbidder til hunde, så man ikke fristes til at forkæle den med produkter, som de fleste af os synes er lækre, men som kan vise sig at være direkte farlige for hunden.

Forrige artikel

Ferie med forsikring er bare bedre

Næste artikel

Den hvide jul erstattes af den grå jul

Du synes måske også om