K2Biler, din autopartner

Forfatter: Del:

Skal bilen til det årlige servicetjek, eller skal der laves en reparation på den, så kør den til Mekaniker i Ballerup. K2Biler er et Kompetent autoværksted i Ballerup, hvor man kan få både lavet service og reparationer på sin bil. K2Biler er et Værksted i Ballerup, som yder service og reparationer på de fleste bilmærker, og man kan derfor med rette tage til K2Biler, uanset om man kører eksempelvis Mazda eller Fiat. K2Biler laver en masse forskellige reparationer og tjek på bilen. Skal airconditionanlægget have et tjek, inden sommeren kommer, kan K2Biler udføre et sådan servicetjek. Vil man have påsat anhængertræk på bilen, er K2Biler ligeledes stedet at køre hen, ligesom hvis der er kommet stenslag i ruden, ja så kan K2Biler både reparere stenslaget, ligesom de kan udskifte hele bilforuder, hvis det ikke er tilstrækkeligt blot at reparere stenslaget.

De fleste værkstedsregninger har det med at løbe op i nogle hundrede hvis ikke tusinde kroner, og det kan for mange være en træls post på budgettet, men en samtidig nødvendig post, når husstanden har bil. Hos K2Biler i Ballerup tilbydes der, at man som kunde laver en serviceaftale. En serviceaftale er en aftale, hvor man hver måned betaler et givent beløb, uanset om man gør brug af de tjenester og reparationer, som K2Biler udfører. Hvis eller når man så har brug for, at bilen skal på værksted, ja så laver man en aftale med K2Biler, men slipper for mekanikerregningen, da den allerede er betalt via den månedlige serviceaftale. Det giver en budgetsikkerhed, så man ikke pludselig står med en uforudset regning til sin mekaniker.

Er man på udkig efter ny bil, så er K2Biler i Ballerup også stedet at tage hen. Her finder man et varieret udvalg af både nye og brugte biler i mange forskellige mærker, så der er noget for næsten enhver smag og pengepung.

Forrige artikel

Fantastiske brugte kontormøbler til rimelige priser

Næste artikel

Ophold for to

Du synes måske også om