Inspirerende dansk design og modetøj

Forfatter: Del:

Siden 1961 har man altid kunne finde det nyeste inden for mode til børn og unge, damer og herretøj i NIELSENs populære tøjbutik. Indtil 2006 hed forretningen Jørgen & Jørgine, som mange uden tvivl kan huske, men har fået et kortere og mere moderne navn i det nye årtusinde. Helt fra start har NIELSENs fokuseret på at tilbyde modetøj af høj kvalitet til hele familien. Tøjbutikken startede i Odense, men er i dag udbredt over hele Danmark, dog med flest forretninger på Jylland og Fyn.

Modetøj til hele familien

Har du børn i alderen 8-16 år, er NIELSENs det rette sted til at finde masser af cool modetøj til både piger og drenge. Sortimentet ændrer sig hele tiden og tilpasser sig til alle årets årstider. NIELSENs børneafdeling fører mange forskellige brands, men mest interessant er mærkerne MONO og NIFTY, som NIELSENs selv designer. Damer kan også lade sig inspirere af flot modetøj, da der i alle butikker findes et bredt produktsortiment af dametøj, samt masser af accessories dertil.

herretøj til den moderne mand

Lad dig inspirere og forny din garderobe med NIELSENs dansk designet modetøj fra Kantt, Blue Link og RUI. Butikkerne fører selvfølgelig andre kendte internationale mærker som Wrangler og Signal, men lægger altid vægt på at føre et dansk produktsortiment af højeste kvalitet og nyeste mode. Næste gang du er en tur på gågaden, skal du derfor tage et kik ind i en af NIELSENs mange forretninger, hvor du finder et bredt sortiment af modetøj, tilpasset til den gældende sæson.

Tilmeld dig kundeklubben

Gå ikke glip af NIELSENs kundeklub, hvor du hurtigt kan spare penge på dine køb, som er let tilgængelig på mobilen eller butikkens hjemmeside. Du vil blive inviteret til eksklusive arrangementer, få tilbud og blive informeret om det sidste nye inden for trends.

Forrige artikel

Følelsen af at være på ferie

Næste artikel

Har du forelsket dig i en lækker wegner stol?

Du synes måske også om