Frys dellerne

Forfatter: Del:


Er du ikke helt så tilfreds med din krop, som du gerne vil være. Mange kvinder har et anstrengt forhold til sin krop, men hvorfor bruge tid på at bekymre sig om det, når der er hjælp at finde. Hos http://www.bodyshape-esbjerg.dk/ kan man få hjælp til en god del af de problemer, som man har med sin krop. Det er ikke blot ens udseende, som kan være en generende faktor i hverdagen, men også sundhed og generelt velvære kan være et problemområde.

Endelig en løsning

Trods utallige ture i fitnesscenteret og op til flere sundhedskure kan det føles ganske håbløst at komme af med dellerne på for eksempel mave eller lår. Kampagner og sundhedseksperter taler om den nye livsstil, det er den som er løsningen. Man skal altså vænne sig til at dyrke en masse sport og kombinere det med at spise sundt og grønt. Det er godt for kroppen, men hvorfor forsvinder dellerne ikke? Det er der mange gode forklaringer på, men en af løsningerne kan være at besøge Bodyshape i Esbjerg.

Lipocontrast til alle

En af teknikkerne til at fjerne disse irritationsmomenter på kroppen er lipocontrast. Dette begreb kan bedre forstås som fedtfrysning. Det er en metode, som denne klinik bruger til netop at fjerne fedtpuderne. Det er en løsning, som kan bruges af både kvinder såvel som mænd, og det betyder ikke noget, hvorvidt man er trænet eller utrænet. Det er en metode, som kan bruges af alle. Det er en fremragende metode, idet den har et permanent resultat, og man undgår et kirurgisk indgreb.

Fedtfrysning

Lipocontrast fungerer som en fedtfrysning, hvilket man på klinikken Bodyshape kan forklare langt mere om. Det er en ganske smertefri behandling, hvor man endda kan ligge/sidde og læse imens eller høre musik. Nogle kan føle lidt ubehag, men det skulle være smertefrit i den time, som en behandling varer.

Forrige artikel

Skab en hyggelige stemning med smarte glødepærer

Næste artikel

Facaderengøring til gode priser

Du synes måske også om