Ferien går til?

Forfatter: Del:

Det er nok de færreste, der lige nu overvejer, hvor næste års vinter- og/eller sommerferie, går hen. Men inden vi ser os om, er det januar, og man kan så småt gå igang med at planlægge, hvor man gerne vil hen på ferie, hvis man altså skal på ferie. For mange er eksempelvis vinterferien, den ferie der for nogle år siden blev lavet om til, at hele landet har det i uge 7 i stedet for, at den er delt således, at nogle steder har det i uge 7 og andre i uge 8, lig med, at man tager på skiferie. Selv har jeg været på skiferie een gang for en del år siden. Det var i Østrig, og det var virkelig sjovt. Også selvom jeg ikke nåede længere en børnebakken. Dog er det hele oplevelsen med de smukke bjerge, ski, alpehytterne og stemningen, jeg rigtig godt kunne lide. Skulle jeg på ski igen, ville jeg nok forsøge at vove mig på en af begynderpisterne, altså efter jeg havde fået grundig skiundervisning igen.

Forrige artikel

Bliv de grimme alger på taget kvit

Næste artikel

Sov fantastisk i en lækker kontinentalseng

Du synes måske også om