Bruger alle muligheder for at være aktiv

Forfatter: Del:

Jeg kan virkelig godt lide at være fysisk aktiv i min hverdag. Det er selvfølgelig primært i min fritid, at jeg har muligheden for at dyrke forskellige aktiviteter. Men jeg er aldrig bange for at kaste mig ud i noget nyt, og prøve anderledes ting af, som måske kan fange min interesse. Jeg har nogle ting, som jeg dyrker fast. Og så er der også andre ting, som jeg skifter lidt mere imellem.

Det handler om at det skal være sjovt

Men når man er aktiv på denne måde. Så handler det i høj grad også om, at det skal være sjovt. I hvert fald hvis man ikke skal se den fysiske aktivitet som en irriterende ting, man bare skal have overstået. Og det gør man bedst, hvis man finder noget, som man også synes er sjovt at dyrke. Derfor kan det også godt betale sig, at man prøver forskellige ting af. Så man får lov at prøve lidt forskelligt, og så vælge imellem det, man godt kunne lide.

Forrige artikel

Bring personlige souvenirs med hjem fra ferien

Næste artikel

Professionelt it udstyr direkte til døren

Du synes måske også om