Branding på succesfuld blogportal

Forfatter: Del:

Weablog består af 1300 udenlandske og danske bloggere, og er aktiv i landene Danmark, Holland og Tyskland. Det er er en blogportal med mange fordele for både virksomheder og bloggere.

Weablog matcher virksomhed og blogger

Leder din virksomhed efter gode online branding muligheder? Gennem weablog portal får du nemt og prisfornuftigt markedsført dit produkt eller din service gennem strålende og effektiv content marketing. Det er faktisk så smart, at din virksomhed bliver matchet, med de bloggere som Weablog finder mest relevante. Du slipper derfor for et stort og tidskrævende arbejde. Der er blandt andet blogs inden for mode, mad, bolig og rejser, så der er uden tvivl, noget der passer til netop din virksomhed.

Selve portalen er meget overskuelig med pris og besøgstal angivet ved hver blog, som du har mulighed for at købe et blogindlæg ved. Da priserne er faste og allerede aftalt med bloggere på forhånd, sliipper du også for, at skulle forhandle aftaler på plads.

Vil du være en del af Weablog?

Har du en blogger gemt i maven, eller er du allerede aktiv blogger med et ønske om at tjene penge på din blog? Så er Weablog måske noget for dig. Det er nemlig rigtig nemt at tjene penge hver måned, uden at skulle opsøge potentielle samarbejdspartnere selv, og du kan finde emner, der passer bedst til din blog. Når du er oprettet som blogger på Weablog vil du løbende blive tilbudt opgaver, som du helt selv vurderer, om du vil takke ja eller nej tak til – kan det blive mere fleksibelt for dig som blogger? Rent praktisk bliver du betalt, pr. opgave du udfører, og du er garanteret udbetaling hver måned.

Virksomhed eller blogger? – klik her for at besøge Weablog og læse mere om fordele, oprettelse og succeshistorier fra virksomheder og bloggere.

Forrige artikel

Drømmer du om ferie og solskin langt væk

Næste artikel

Masser af aktiviteter uden for

Du synes måske også om