Bliv en dygtig gamer på Frøslevlejrens efterskole

Forfatter: Del:

Elsker du at game, er du vild med at spille computer sammen med andre? Så er eSportlinjen på Frøslevlejrens Efterskole en Efterskole i Sønderjylland som lige er noget for dig.

Drømmer du om CounterStrike og League of Legends

Efterskolens eSportlinje er for dig, der elsker at game og drømmer om at spille de store spil. Skolen satser særligt på CounterStrike og League Of Legends, men elever med andre eSport-præferencer vil også kunne udfolde sig på Frøslevlejrens eSport efterskole. Deres eSportlinje er både åben for nybegyndere og øvede, og du kan være sikker på at der er et hold, hvor du passer ind i fællesskabet.

Talentudvikling

Skolen ønsker at være med til at udvikle nye talenter af eSport-udøvere, så du vil altid blive udfordret på din kunnen. For eSport er ikke så meget anderledes end andre typer sport: Det kræver masser af træning og disciplin at komme op blandt de bedste.

På skolen får du et fedt miljø, hvor gamerstole, LED-lys og hurtigt internet skaber de helt rette forudsætninger for at være en førende gamer efterskole.

Du kan både udvikle dine gamer færdigheder, ligesom du selvfølgelig også får basal PC-undervisning.

Seriøs og målrettet undervisning

Linjefaget eSport & gaming er en linje som vil gøre dig og dit hold til bedre spillere. I lærer om teorien bag gaming, og får god træning i de forskellige spil. I kommer til at arbejde med teambuilding og kommunikation, fysisk træning og sund kost. Du får nogle færdigheder, som kan bruges i mange andre sammenhænge i din øvrige uddannelse og ventende arbejdsliv.

Frøslevlejrens Efterskole arbejder på at blive den bedste eSport efterskole i Jylland, og har rammerne til at tilbyde dig en fantastisk oplevelse, hvor du bliver en dygtigere gamer, og få en masse fællesskab og lærer noget om samarbejde.

Forrige artikel

Køb hundeartikler billigt online

Næste artikel

Hvad fodrer du din krop med?

Du synes måske også om